Abonnementsartikel

Mange strømmer til loppemarkeder og genbrugsbutikker for at gøre indretningskup, som med de rette værktøjer nemt kan gøres så flotte som nye. Den nye multisliber fra Bosch, PSM Primo, er ideel til mindre slibeopgaver som for eksempel at slibe lak og maling af antikke loppefund og genbrugsmøbler.

- Genbrug har været populært i vores boligindretning i nogle år, og mange danskere elsker at spotte unikke møbler på loppemarkeder. Møblerne trænger måske til en kærlig hånd, men mange kan også se, at de nemt kan gøres lækre med de rette værktøjer, siger Anja Olsen, Nordic Product Manager hos Bosch DIY Power Tools.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Multisliberen er den mindste og letteste multisliber på markedet. Den måler kun 18 centimeter i længden og vejer kun 600 gram. PSM Primo har en 50 watts motor og er designet, så den kan holdes og styres med én hånd.

Når man sliber, er det ofte spidsen af slibepapiret, som bliver slidt først. For at forlænge slibepapirets levetid følger der derfor to spidser med til hvert slibepapir, således at spidsen kan skiftes, uden at man skal skifte hele papiret.