Abonnementsartikel

I stedet for at smide planteaffald ud kan man bruge bambus, risskaller, palmeblade eller majsstivelse til at fremstille biologisk nedbrydelige og bæredygtige materialer. Det er idéen med bordservice fra EcoSoulLife, der for nylig blev introduceret på det danske marked af firmaet Green & Clean ApS.

- Vi er stolte af at kunne præsentere EcoSouLife bordservice, som både er et smart alternativ til plast og lavet af 100 procents naturligt planteaffald, siger Didi Levy, der sammen med Dan Ben Amotz har stiftet Green & Clean ApS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Firma har som erklæret mål at informere, uddanne samt udvikle ideer om vedvarende og finde grønne løsninger til alle aspekter af livet.

De to iværksættere fremhæver i den forbindelse deres partnerskab med EcoSoulLife.

- Både design og funktionaliteten hos produkterne fra EcoSoulLife er perfekte erstatninger for plast. De kan tåle maskinopvask, og når servicet ikke kan bruges længere, kan det bare graves ned i jorden, hvorefter det opløses og recirkuleres i nye planter.

- Ville det ikke være fantastisk for planeten, hvis alle ville bruge produkter som dette, hedder det blandt andet i pressematerialet fra Green & Clean Aps.

Ifølge Didi Levy kan det bæredygtige bordservice købes i udvalgte forretninger i Københavnsområdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ecoego og Spejdergear lagerfører varerne, men de kan også købes på nettet, siger han og tilføjer, at bordservicet fra EcoSoulLife er testet og godkendt til salg både i EU og USA, siger han.