Abonnementsartikel

Modesnittet stikker dybt hos L.Brador, der efterhånden har skabt sig et navn som klassens frække dreng til arbejdsbeklædning. Firmaet udvikler og sælger arbejdstøj henvendt til de brancheområder, hvor det fluorescerende ikke er det primære.

Alligevel har markedet fået øjnene op for L.Bradors sortiment, og på grund af stor efterspørgsel lancerede L.Brador i foråret sin første kollektion af sikkerhedssko. Som opfølgning på den succes lancerer L.Brador nu sikkerhedsstøvler i ligeledes modefokuseret design.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Skydda Danmark A/S, som har L.Brador varemærket under sig, er der tale om moderne støvler med alle de beskyttende egenskaber, som målgrupperne har behov for i deres arbejde, da den blandt andet beskytter imod barske forhold udendørs.

Høje forventninger

Konkret er der to støvlemodeller på vej på markedet. L.Brador 764L har en klassisk og gennemprøvet ydersål i gummi fra Goodyear. Sømværn og tåkappe giver en støvle, som både er moderne og praktisk.

- En støvle til den kræsne inspireret af, hvordan det en gang startede down-under, lyder det fra Skydda Danmark.

Den anden model hedder L.Brador 765L. Den er beskrevet som "et tidløs crossover mellem traditionel arbejdssko og moderne sikkerhedssko, som beskytter mod hårde forhold udendørs."

- Hos Skydda Danmark har vi høje forventninger til de to støvlemodeller og mener at de vil ramme mere præcist ned i målgruppen, stilbevidste håndværkere, da netop denne målgruppe er i vækst og for at holde skarpt fokus, er salgsaktiviteterne også koncentreret herom, siger Rutt Hjelm, marketingsansvarlig hos Skydda Danmark A/S.