Abonnementsartikel

Så er efteråret snart over os igen og som haveejer følger automatisk forberedelser til vinteren og næste forår. Hække, buske og træer kan med fordel trimmes nu. Men hvem ser med glæde frem til alt efterarbejdet med at få revet alle grene sammen, få det hele i affaldssække og trailer, for så at køre det ud til lossepladsen.

En god og stabil haveassistent kan hjælpe med at holde haven fri for de store dynger. AL-KO's nye Easy Crush kompostkværne kommer som enten valsekværn for nemmere formuldning eller som knivkværn for at lave flis til dækning af bede. Hvis man primært har brug for at kværne grene og kviste, anbefaler AL-KO den støjsvage Easy Crush LH 2800 valsekompostkværn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den moderne teknik med specialformet knivvalse og en modplade sørger for et rent snit.

Hvis behovet kun strækker sig til at kværne tynde grene og blødt haveaffald, anbefales den nye AL-KO Easy Crush MH 2800 med knive.

Begge modeller er lette at betjene. De kommer med integreret håndtag og hjul for nem transport. Den store tragtåbning med rulleindtræk i tragten sørger for, at kværnen fyldes let og sikkert.

Selv grene med en diameter på op til fire centimeter klares uden problemer med AL-KO Easy Crush kompostkværne.

AL-KO kompostkværne er designet med stor omtanke for brugeren. De udgør derfor også en bekvem og mobil arbejdsplads med en perfekt placeret og udformet tragt til indføring af haveaffaldet.