Abonnementsartikel

Der er store fordele ved en indbygget løsning i bruseren: Teknikken skjules inde i væggen, så den badende får større bevægelsesfrihed. Det giver brusekabinen et minimalistisk og rent udseende, og så er kappesættene lettere at rengøre end frembyggede installationer.

Sidste år introducerede badspecialisten Hansgrohe betjeningsteknologien Select til indbygningstermostater, så det blev muligt at styre sit brusebad med et tryk på en knap. Nu udvides sortimentet med flere funktioner og designvarianter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udgangspunktet er en nyskabende afspærringsventil, som gør det muligt at åbne og lukke for vandet ved at trykke på en enkelt knap i stedet for at dreje på et greb. Hansgrohe Select findes også i hånd- og hovedbrusere, hvor man skifter stråletype ved at trykke på knappen.

Innovative indbygningsløsninger

Det eksisterende ShowerSelect sortiment med firkantede kappesæt udvides med en pladsbesparende løsning: En ShowerSelect termostat med integreret bruserholder og slangeudtag.

Ved den klassiske indbygningsløsning skal der bores huller i fliserne til både slangeudtag og bruserholder, men ved at integrere de to dele i termostaten forenkles både installationen og det visuelle udtryk. Man bestemmer selv, hvilken håndbruser og bruserslange man vil kombinere termostaten med - slange og bruser købes blot separat ud fra smag og behov.

En anden udvidelse af Hansgrohes ShowerSelect sortiment er kappesættene "ShowerSelect S" i rundt design. Ligesom de firkantede kappesæt gør ShowerSelect S termostaterne det muligt at åbne og lukke for vandet med et tryk på en knap. Både de runde og de firkantede kappesæt er tidløse og arkitektoniske i deres form, og de passer visuelt sammen med en lang række hånd- og hovedbrusere.

De nye versioner af ShowerSelect termostaterne og de nye ShowerSelect armaturer monteres med indbygningsdelen iBox universal, så installationen er yderst enkel. Også ved renovering af eksisterende badeværelser, hvor iBox universal allerede er installeret, kan de gamle kappesæt blot skiftes ud med ShowerSelect kappesæt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stabilt vandtryk

Der, hvor man ikke har brug for eller ønsker en termostatløsning, er de nye ShowerSelect brusearmaturer oplagte. De findes også i to designvarianter: med kvadratisk eller rund roset.

Armaturerne egner sig især til installationer med stabilt vandtryk, for her er allerede sørget for en jævn vandtemperatur.

Det intuitive betjeningskoncept kendetegner alle ShowerSelect varianterne: Select-knapperne og ringen med temperaturangivelsen har en matkrom overflade, der gør symbolerne lette at læse. Det slanke, flade greb lader brugeren indstille den ønskede temperatur præcist - også med sæbeglatte hænder.

Med et termostatarmatur forbliver den valgte temperatur konstant selv ved svingende vandtryk. Også ældre, børn og fysisk handicappede får glæde af den ergonomiske og intuitive betjening og de tydelige symboler. Der er endda mulighed for at montere Select-knapperne sådan, at de altid er hævet et par millimeter over rosettens overflade, så man kan finde dem med fingrene. Dermed bliver de endnu mere egnede til ældre- og handicapvenlige bade eller offentlige bruseområder.