Abonnementsartikel

Snapper er et kvalitetsbrand inden for plæneklippere og -traktorer, der er produceret af amerikanske Briggs & Stratton, og nu overtager danske Texas A/S distributionen og markedsføringen af Snapper i Danmark.

I en pressemeddelelse oplyser Texas, at firmaet selv producerer en række maskiner med Briggs & Stratton-motorer, og det nye samarbejde vil derfor ikke kun styrke Snappers position på det danske marked men også Texas' eget brand og service. Fremover vil Texas kunne levere reservedele til alle Briggs & Stratton motorer og alle Snapper maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjemmesiden www.snapper.dk er allerede oppe at køre og fra den 15. november 2014 kan Texas' kundeservice tage imod bestilling af reservedele til Snapper maskiner og Briggs & Stratton-motorer.

Større forhandlernetværk

Snapper er kvalitetsmaskiner til de kræsne haveejere og professionelle brugere. Snapper skal både styrke Texas' totalsortiment og de enkelte forhandleres. Texas har et stort professionelt forhandlernetværk, som bliver tilbudt at forhandle udvalgte produkter fra Snapper. Men muligheden for at blive Snapper-forhandler er ikke kun begrænset til Texas' eksisterende samarbejdspartnere.

- Hvis en forhandler mener at kunne levere den service og ekspertise, det kræver at forhandle et kvalitetsprodukt som Snapper, er vi selvfølgelig interesseret i forhandlinger om et samarbejde, siger Lasse Nilsson, salgschef hos Texas A/S.

Der bliver afholdt demo-dag hos Texas' hovedsæde i Odense onsdag den 22. oktober 2014, og interesserede kan kontakte Texas eller tilmelde sig via www.snapper.dk.

Andre interesserede kan møde Texas og se de nye Snapper produkter på Agromek i Herning den 25.-28. november 2014.