Abonnementsartikel

Trille-Top har Marion Hansen døbt sin opfindelse, der forhindrer redskaber i at glide af trillebøren. Med sit enkle, men geniale Gør Det Selv-projekt deltager hun i Fritidsmarkedets opfinder-konkurrence.

- Jeg har arbejdet på en kirkegård, og her blev jeg irriteret over, at redskaberne faldt af trillebøren, når jeg kørte med den. Eller også filterede redskaberne sig sammen eller gjorde det besværligt at fylde trillebøren, fortæller Marion Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 53-årige kvinde fra den lille by Høll ved Børkop satte sig ned og udtænkte en konstruktion, der skulle holde redskaberne på plads.

På højkant

Det blev til en justerbar stålramme, der monteres på trillebørens kant, og i rammen er der plads til seks haveredskaber- tre på hver side.

- Man kan stille trillebøren på højkant, uden at redskaberne falder af, forklarer Marion Hansen, der tilføjer, at Trille-Top passer til de fleste trillebøre.

- Der er to modeller: En med runde hjørner og en med skarpe hjørner, siger hun.

Marion Hansen har allerede mærket stor interesse for Trille-Top blandt andet fra kirkegårde, og nu vil hun gerne have udbredt kendskabet til sin opfindelse ved at opdatere sin hjemmeside www.trille-top.dk, hvor interesserede kan se og købe Trille-top.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere idéer

Marion Hansen arbejder nu som dekoratør og har flere idéer, der skal føres ud i livet, når tiden tillader det.

Alle kan ligesom Marion Hansen deltage i konkurrencerne Gør Det Selv og Gode Genbrugsidéer på www.fritidsmarkedet.dk.