Abonnementsartikel

Til den kommende brændeovnssæson lancerer den danske brændeovnsproducent Aduro fire nye brændeovne, Aduro 15, Aduro 15-1, Aduro 1-3 og Aduro 7-1.

Ellipseformen og det brede brændkammer, der kan tage brændestykker på op til 50 centimeter, er kendetegnende for Aduro 15.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Funktionelt kan Aduro 15 prale af en god forbrænding og mulighed for at brænde med lav varmeydelse.

Aduro 15 har låge under brændkammeret, men fås også i en variant uden låge, Aduro 15-1.

Klassiker i ny indpakning

Aduro 7-1 er et redesign af klassikeren Aduro 7. Designer Casper Storm beskriver forvandlingen på denne måde:

- Udfordringen har været at bevare det bedste fra den gamle model og integrere det med nye designtiltag. Det nye består i en let buet front, øget højde på brændkammeret, integrerede greb og at ovnen er blevet løftet op på en lille sokkel. Resultatet er en harmonisk ovn - stilren, elegant og med et skandinavisk look.

Topplade i fedsten

Fedtsten "on top" Aduro 1-3 er den seneste variant i Aduro 1-1 serien. Ovnen er kendetegnet ved sin runde form, klare linjer og den indsnævrede sokkel, der visuelt løfter ovnen. Ovnen fremstår let og bliver afsluttet med en varmelagrende topplade i fedtsten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fedtsten er et naturprodukt, hvor hver enkelt sten er unik i farve og struktur. Ovnen er udstyret med opbevaringsrum med låge.

De nye brændeovne er alle svanemærkede og er udstyret med den særlige automatik Aduro-tronic, der automatisk regulerer forbrændingsluften uden brug af strøm. Læg træ i ovnen, aktiver automatikken og nyd ilden.

Fordelene er enkel betjening, mindre brændeforbrug, miljøvenlig forbrænding og ren røg i skorstenen.