Abonnementsartikel

Det nye mærke Heatlets fra energiselskabet Verdo erstatter de to kendte mærker Greenii og Flexheat med henholdsvis en Standard og Premium variant.

Verdo er ikke nybegynder, når det kommer til produktion og salg af træpiller. Selskabet har i mere end 12 år beskæftiget sig med biomasse - heriblandt træpiller på såvel det danske som det europæiske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Igennem årene er der kommet adgang til en ekstraordinær høj kvalitet gennem produktion i såvel ind- som udland, og der er fuld kontrol over hele værdikæden - lige fra selve produktionen af træpiller til at den færdige vare står hos kunden.

- Kunderne vil fortsat være sikret en rigtig høj kvalitet, men nu under ét og samme mærke i stedet for to, udtaler direktør for Verdo Handel, Thomas Bornerup, i en pressemeddelelse.

Begge nye varianter af hetlets er af høj ensartet skandinavisk kvalitet, hvor Heatlets Premium er certificerede træpiller under den højeste standard i Europa.

Respekt for miljøet

Heatlets er fremstillet af lyst og ensartet savsmuld primært fra fyr og gran. Savsmuldet er tørt, når det presses sammen til træpiller. Dette resulterer i et lavt fugtindhold, som sikrer en ekstraordinær høj brandværdi. Med den ekstra høje brandværdi får kunderne mere grøn varme for pengene.

Heatlets produceres af udvalgte leverandører med respekt for miljøet. Det betyder, at det træ, der anvendes til produktionen af træpillerne, fældes fra bæredygtige skovområder. Derudover gennemgår Heatlets strenge interne og eksterne kontroller samt analyser for at sikre den høje kvalitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den ensartede og høje kvalitet giver også mindre smuld i sækkene. Askeprocenten og smeltepunktet er i orden, og der dannes derfor mindre aske og slagge ved afbrænding af træpillerne. Det betyder, at der kan spares tid på rengøringen af fyret.

Heatles er en del af Verdo, og det har ifølge Thomas Bornerup sine fordele.

- Der en vis tryghed i at vide, at virksomheden bag produktet også er der i morgen. Derudover har Verdo på produktions-, lager- og distributionssiden store ressourcer at trække på. Det betyder, at kunderne altid er sikre på at få leveret varen, siger han og tilføjer:

- Heatlets har lagre centralt placeret flere forskellige steder i landet, og det er noget, der kommer vores kunder til gode.

Den store lagerkapacitet gør, at leverancer om vinteren er ligeså sikre som i sommerperioden. jf