Abonnementsartikel

Det mindste medlem af Versa-X-familien fra Ålö er helt ny og hedder X16. Den er beregnet til traktorer, der yder fra 30 til 60 hestekræfter, såsom New Holland TD 3.50 og Case IH Farmall 55A. Udvidelsen af ??området er en del af Ålös strategi om tilpasning af frontlæssere, der er designet til enhver given størrelse på traktoren.

- Denne størrelse frontlæsser opfylder en del af det marked, der ligger mellem den traditionelle traktor landbruget og det hurtigt voksende kompakttraktor-segment. Vi kan se, at dette område har potentiale for vækst i fremtiden, siger Urban Rönnqvist, produktchef hos Ålö i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ålö ønsker også at gøre det nemt for alle at tilpasse en frontlæsserløsning for hver enkelt traktortype.Ligesom de større modeller kan X16 styres ved hjælp Ålös LCS hydrauliske ventilsystem. X16 kan udstyres med tre funktioner, SoftDrive, MC4 Multikobling og Euro/Trima redskabsbærer og vil være tilgængelig i både Quicke og Trima-versioner afhængigt af markedet.

- Vi vil altid være lydhøre for ønsker fra vores kunder og til udviklingen på markedet for traktorer med henblik på at give vores kunder de produkter, der passer bedst til deres behov, siger Niklas Åström, Sales & Marketing Director hos Ålö.

X16 vil være tilgængelig på markedet i løbet af første kvartal af 2015.