Abonnementsartikel

Blev porten og hoveddøren lukket og lyset slukket inden ferieturen? En ny app fra portproducenten Hörmann hjælper de glemsomme med en ny app, BiSecur Gateway.

App'en kan meget mere end blot at åbne eller lukke en garageport. Den kan fungere som centralstyring af op til 16 trådløse modtagere, eksempelvis portåbnere, hoveddør, lamper eller udluftning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er kun naturligt, at vi nu ser apps til garageporte og døre på markedet. Det nye ved Hörmanns løsning er, at brugeren i modsætning til de eksisterende løsninger på markedet kan se portens position - om den er åben eller lukket - og med samme app styre den, uanset hvorhenne man befinder dig i verden, blot der har forbindelse til internettet, fortæller Lars Mikkelsen, salgschef i Hörmann Danmark.

10 brugere samtidigt

App?ens styreenhed muliggør op til 10 brugere og som administrator kan man fastlægge, hvilke af de 16 trådløse modtagere, der kan betjenes af den respektive bruger.

Man kan eksempelvis vælge at give naboen adgang til at garageporten, men ikke hoveddøren, mens ferien afholdes.

- Du kan tidsindstille naboens adgang til eksempelvis tre dage. Det hele kræver blot, at vedkommende downloader app'en til sin tablet eller smartphone, siger Lars Mikkelsen.

Man kan kombinere flere enkelte funktioner i en fælles funktionsstyring. Med ét tryk på en knap kan porten og lågen åbnes eller lukkes på samme tid, styre hoveddøren sammen med udendørsbelysningen eller lade udluftning og portåbner fungere på samme tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hurtig konfiguration

Når man er hjemme, fungerer BiSecur Gateway helt enkelt via routeren og et netværkskabel eller WLAN. Konfigurationen af de enkelte apparater med trådløse Hörmann-modtagere foretages ved hjælp af BiSecur-appen på smartphonen eller tablet'en.

Programmet hjælper med en trin for trin-anvisning under indstillingen af en eller flere portåbnere og andre tilsluttede apparater. Forbindelsen til routeren i hjemmenetværket kan oprettes med et netværkskabel (LAN) eller trådløst (WLAN). WLAN-signalets styrke kan aflæses med en LED på gateway?en. App'en er gratis at downloade.

Efter registreringen af BiSecur Gateway'en og smartphonen eller tablet'en på internettet på www.bisecur-home.com er brugerens personlige adgang frigivet. Med BiSecur Gateway-app'en kan hjemmets funktioner betjenes pr. langdistance via internettet.