Abonnementsartikel

Når Agromek slår dørene op, så kan den danske importør af Giant også slå dørene op i kabinen til en ny topmodel i Giant-serien. V761T får premiere på Agromek, og den nye dreng i klassen rammer ind i et marked, hvor efterspørgslen på stadig større minilæssere er til stede:

- Vi fornemmer en god efterspørgsel på større minilæssere på det danske marked, og her passer den nye model godt ind i vores produktprogram, fortæller Lars Vad fra Brdr. Holst Sørensen, som er den danske importør af Giant-maskinerne fra Holland.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det betyder også, at den populære Giant V6004 får en storebror, og ligesom V6004 får den nye V761 også mulighed for at blive leveret med teleskoparm, påpeger Lars Vad.

De hollandske Giant-maskiner har indtil nu kørt med Kubota-motor, men i den nye V761 ligger der en fire-cylindret Deutz-motor med 76 hestekræfter og elektronisk styring af brændstofindsprøjtningen. Dette betyder, at topfarten på 40 kilometer i timen opnås ved lavere omdrejninger.

Den nye model vejer 5,6 ton, og læssehøjden med standardarm er 3,2 meter, men med teleskopudskud når den nye Giant op i 5,4 meters højde.

Maskinen leveres som standard med en 80 liters hydraulikpumpe, men der er mulighed for at tilvælge en 120 liters LS-hydraulikpumpe.

Desuden kan der tilvælges klimaanlæg, luftaffjedret sæde, rotorblink samt ekstra arbejdslys til maskinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som standard er joysticket til styring af kørselsretning og læssearm placeret i højre armlæn.

Desuden kan den nye Giant-model leveres i en komfortudgave, hvor maskinen indeholder touch-skærm i højre armlæn, hvor blandt andet flowmængde til stemplerne kan indstilles. Komfort-udgaven indeholder desuden cruise-control til kørsel på vej.