Abonnementsartikel

Energy Plus fra Equsana er et nyudviklet energitilskud, som iblandes hestens foder. For at sikre god ædelyst er pulveret tilsat vaniljesmag. Fedt giver hesten udholdenhed under træning og hjælper den til at holde vægten.

Som noget særligt er Energy Plus tilsat lecithin, der fremmer optagelsen af alt fedt i foderet og fedtopløselige vitaminer. Lecithin indgår også som en byggesten i alle hestens celler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Velegnet som energikilde

Energi Plus er både velegnet som energikilde til heste i træning, og til heste, der skal yde kortvarige præstationer som for eksempel væddeløb.

Ydermere er produktet ifølge Equsana velegnet til heste, som har brug for længerevarende energi som konkurrenceheste, der skal præstere over flere dage og til distanceheste, der har brug for en stabil energi, der giver udholdenhed.

Energy Plus forbedrer på grund af sin sammensætning også fertiliteten hos både hopper og hingste. Desuden er produktet velegnet som energikilde til heste, der ikke tåler kulhydrat/stivelse som energi, eksempelvis til heste med insulininsufficiens. Produktet består af 99 procent fedt, heraf 16 procent lecithin. Fedtet er vegetabilsk, hvilket giver koncentreret og letoptageligt energi.

Energy Plus indeholder også E-vitamin, der beskytter cellerne mod frie radikaler