Abonnementsartikel

Det kan godt være besværligt at opbevare flere liter benzin samme sted og endnu mere besværlig at transportere det rundt.

Grene har en sikker løsning, som bliver vist frem på Agromek 2014. Med den nye trolley til 95 liters benzin er både opbevaring og transport af benzin sikret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Trolley?en har en ADR 1.1.3.1c-godkendelse, som gør den helt sikker til både transport og opbevaring af benzin, forklarer John S. Madsen, produktchef hos Grene.

Tanken er udstyret med et patenteret eksplosions- og stødsikker konstruktion, som skal forhindre fare ved påfyldning af benzin.

- Hele tanken er fyldt op med filterfingre, som gør det umuligt for tanken at skabe lufthuller. Det er nemlig benzindampene som skaber fare for eksplosion, og selv det mindste lufthul kan skabe en stor fare, påpeger John S. Madsen.

Trolleyen har derfor også en ledning for stel/jordforbindelse, som minimerer risikoen for statisk elektricitet og derved mindre eksplosionsfare ved påfyldningen. Luftfyldte hjul gør transporten nemmere uafhængig af underlaget og trolley?en kan fastspændes liggende under transport på lastbil eller varebil.

Tysk kvalitet

Grene forhandler trolley?en som den eneste i Danmark, og den transportable tank er både fremstillet og godkendt i Tyskland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det giver kunden en stor tryghed, for tyskerne er virkelig dygtige og har meget strenge sikkerhedskrav, fortæller John S. Madsen og tilføjer:

- Foruden den 95 liters tank, som vi viser på Agromek, så kan trolley?en også leveres i en 50 samt 190 liters udgave.

Tanken er lavet til transport af benzin, men der kan også leveres tanke til transport af diesel samt AdBlue.