Abonnementsartikel

Wolf-Garten har opgraderet ydelsen af 2-hånds teleskop grensaksen Power Cut RS 900 T med et innovativ og forbedret skæresystem.

Det betyder, at Power Cut RS 900 T klarer grene med en tykkelse på op til 50 millimeter. Nyheden har vundet priser i den tyske Plus X Award-konkurrence i kategorierne kvalitet, funktionalitet og ergonomi. Samtidig vandt den i 2013 prisen for årets bedste produkt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med den forbedrede skærehovedteknologi og en unik kraftoverføring er denne model fire gange så kraftig som almindelige 2-hånds grensakse. Systemet er udviklet med stor præcision af Wolf-Gartens ingeniører, og de nye højteknologiske håndtag kommer i et nyt design i stærk og let aluminium. Den specielle finish med epoxy på overfladen gør den modstandsdygtig over for slag og ridser.

Variabelt skaft

Grensaksen har et teleskopisk skaft, hvor længden er variabel fra 65 til 90 centimeter. Det vil sige, at man ikke skal bruge mange kræfter for at klippe selv tykke grene over, samtidig med, at man kan nå længere op i træer som skal beskæres. De ergonomisk formede bløde tokomponent plastgreb, giver et sikkert greb i alle arbejdsstillinger.

Verdens største konkurrence

Den tyske Plus X Award er ifølge eget udsagn verdens største konkurrence for teknologi , sport og livsstil. Dommerpanelet er sammensat af dommere fra 25 forskellige brancher.

Der uddeles priser for nye og innovative teknologier, ekstraordinært design og brugervenlige løsninger. Gode ergonomiske og økologiske egenskaber sammen med brug af kvalitetsmaterialer og bæredygtighed produkter hædres også med Plus X Award. Konkurrencen blev oprettet i 2003 som et marketingsværktøj og gentages årligt.jf