Abonnementsartikel

Den sønderjyske trailerproducent, Mustang-trailers, har udviklet en helt ny type lukket trailer, der kan løse manglen på bagageplads for mange bilejere. Især for de mange, som har købt en af tidens populære mini- og mikrobiler, hvor der kun er meget begrænset plads til bagage.

Amigo, som sønderjyderne har dybt den lille trailer, rummer hele 2,1 kubikmeter, hvilket giver plads til 2.145 liter bagage, som må veje i alt 220 kg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Amigo er meget let, hvilket gør den særlig egnet til små biler. Det gør også, at den er nem at montere og køre med. Dens aerodynamiske form holder forbruget af brændstof nede på et minimum. Er den læsset korrekt, vil Amigo´en heller ikke påvirke bilens kørsel mærkbart. Desuden kan traileren godkendes til Tempo 100 i Tyskland.

Trailer i generne

Amigo er resultatet efter to års intens design, materialetest og udvikling af nye produktionsmetoder. Brødrene Arne og Henrik Nissen har det med trailere i generne. De er ud af den familie, som i sin tid udviklede Camp-let og senere stiftede Mustang-trailers, der også er kendt som producent af luksuriøse heste-trailere.

- Udviklingen af Amigo fandt sted i den sværeste tid i fabrikkens historie. I 2012 brændte fabrikkens produktionsafsnit ned til grunden, og blot to år senere døde min bror og partner pludseligt, lige da vi skulle til at lancere Amigo på markedet, fortæller Henrik Nissen.

Amigo har en meget lav læssekant, så man nemt kan køre eksempelvis en barnevogn direkte ind. Her er plads nok til en tvillingebarnevogn. Og bunden er designet, så den ikke skrider rundt under kørsel. Det gælder også i høj grad el-scootere, som Amigo også fint kan rumme. Såvel 3- som 4-hjulede.

Som ekstraudstyr kan man få en rampe, så man nemt kan føre en el-scooter ind i Amigo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Amigo sælges hos bilforhandlere rundt om i landet. På hjemmesiden www.mustang-amigo.dk kan man finde nærmeste forhandler.jf