Abonnementsartikel

Du kan deltage i konkurrencen om at vinde et fire dages ophold for to personer på et firestjernet hotel i den idylliske nordtyske by Ratzeburg ved at besøge Fritidsmarkedets stand på Agromek - Hal D stand 3220 - og tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev.

Opholdet på Hotel Der Seehof inkluderer tre overnatninger med morgenbuffet, en to-retters middag, en fire-retters middag og en aperitif pr. person.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præmien er sponsoreret af rejsebureauet Happydays og har en værdi af 2.898 kroner.

Tæt på vandet

Ratzeburg ligger midt inde i den nordtyske naturpark Lauenburgische Seen, som er et yndet feriemål for kør-selv folket.

Hotel Der Seehof ligger lige ned til vandet i ø-byen Ratzeburg, hvor man altid er tæt på vandet, uanset hvor man end befinder sig.

På Hotel Der Seehof bor gæsterne med en smuk udsigt til vandet på landtangen, der danner vejen ind til øen.

Ratzeburg er den tyske multikunstner Ernst Barlachs fødeby, og der er et museum til hans minde indrettet i hans gamle hjem. Desuden er den massive domkirke i røde teglsten et prægtigt syn, og kirken regnes i dag blandt hovedværkerne i middelalderens murstensarkitektur. Kirken kan opleves fra søsiden på en bådtur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere større byer ligger tæt på Ratzeburg, og skal man opleve et julemarked af de helt store, så trækker eksempelvis julemarkedet i marcipanbyen Lübeck flere end 250.000 gæster hvert år. Lübeck ligger kun 24 kilometer nord for Ratzeburg.

Udsendes hver uge

Konkurrencen om ferieopholdet i Ratzeburg kører sideløbende med den ordinære nyhedsbrevs-konkurrence i Fritidsmarkedet, hvor man i denne udgave kan vinde et flot nummerskilt til huset.

Nyhedsbrevet udsendes hver uge og indeholder blandt andet ugens vigtigste nyheder og nyt om Fritidsmarkedets konkurrencer.