Ryobis nye 36 volts kædesav har ydeevne som en benzindrevet - bare uden udstødningsgas.

Ved at kombinere den nye 36 volt Lithium+ Max Power batteriteknologi med en højtydende kulfri motor er Ryobis 36 volt kædesav den kraftigste batteridrevne motorsav i Europa.

Kædesaven med betegnelsen RCS36X3550HI har en ydeevne som en benzindrevet kædesav - bare uden udstødningsgas. Samtidig er ??støjbelastningen halveret sammenlignet med en gennemsnitlig benzindrevet kædesav.

Den nye Max Power-teknologi giver mere end 2,5 gange så meget kraft sammenlignet med den tidligere generation af batterier. Klassens førende 36 volt 5,0 Ah batteri har en kapacitet på op til 160 stykker træ på en enkelt opladning. Den kulfri motor giver ikke kun højere moment til de mest krævende arbejdsopgaver, men tilbyder også lang holdbarhed og optimal vægtfordeling med det centralt placerede batteri.

- Den høje ydeevne åbner for en lang række muligheder og anvendelsesområder som batteridrevne kædesave ikke tidligere har kunne klare. Den er støjsvag, kraftfuld, let at starte, behøver ikke brændstof, udleder ikke udstødningsgas og behøver ikke ledning. Den batteridrevne kædesav er perfekt til at skære brænde, opgaver i haven eller på byggepladsen med trange pladsforhold, siger Fredrik Backert, salgschef hos Ryobi.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kædesaven fra Ryobi vejer 5,5 kg og er udstyret med værktøjsfri kædestramning, et 35 centimeter Oregon-sværd og automatisk kædesmøring. Sikkerheden står både den mekaniske kædebremse og den elektriske motorbremse for.jf