Abonnementsartikel

Et tredages ferieophold på hotel Der Seehof kommer på et godt tidspunkt for Lene Thorborg fra Ølgod. Hun er nemlig både nygift og nybagt mor, så en tur for den lille familie står højt på ønskesedlen.

Derfor glæder hun sig over at have vundet Fritidsmarkedets konkurrence om et ferieophold for to personer i den nordtyske idyl.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det var en glædelig overraskelse, lyder det fra Lene Thorborg, da hun får overbragt beskeden om sin gevinst, som blev udtrukket i forbindelse med den nyligt afholdte landbrugsmesse Agromek.

Her kunne de besøgende på Fritidsmarkedets stand tilmelde sig Fritidsmarkedets nyhedsbrev og dermed deltage i konkurrencen om ferieopholdet, der er sponsoreret af rejsebureauet Happydays.

Opholdet på hotel Der Seehof inkluderer tre overnatninger med morgenbuffet, en to-retters middag, en fire-retters middag og en aperitif pr. person. Præmien har en værdi af 2.898 kroner.

Tæt på vandet

Ratzeburg ligger midt inde i den nordtyske naturpark Lauenburgische Seen, som er et yndet feriemål for kør-selv folket. Hotel Der Seehof ligger lige ned til vandet i ø-byen Ratzeburg, hvor man altid er tæt på vandet, uanset hvor man end befinder sig.

Flere større byer ligger tæt på Ratzeburg, og skal man opleve et julemarked af de helt store, så trækker eksempelvis julemarkedet i marcipanbyen Lübeck flere end 250.000 gæster hvert år. Lübeck ligger kun 24 kilometer nord for Ratzeburg.