Abonnementsartikel

Med denne udgave af Fritidsmarkedet slutter konkurrencerne om at vinde Dremel Micro-værktøj.

Marion Hansen fra Høll ved Børkop har selv fundet på at lave en holder til trillebøren, så værktøjet ikke falder af. Hun vinder den ene af de to mikro-maskiner, der er på højkant, for sin idé.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den anden kategori, hvor det handler om at finde ny anvendelse for brugte ting, er det Jacob Andersen fra Aagaards Mark ved Fjerritslev, der henter præmien hjem for sit nye ur i garagen.

Uret er en gammel Volvo-navkapsel, som Jacob Andersen har sat et brugt urværk i.

Alsidig maskine

Gevinsterne er sponsoreret af Dremel, og de små maskiner kan bore, slibe, fræse og har et alsidigt tilbehørsprogram.

En Dremel Mikro har en vejledende udsalgspris på 1.099 kroner og leveres med en opbevaringstaske, docking-station til opladning og 35 originale tilbehørsdele, inklusiv hurtigkoblingssystemet SpeedClic.

Dremel Micro måler kun 20 centimeter, og med en vægt på blot 250 gram gør den det nemt for enhver at arbejde, hvor pladsen er trang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den er det første af Dremels multiværktøjer, som er udstyret med en cirkulær LED-lampe omkring værktøjshovedet, hvilket gør det nemmere at arbejde i kroge og hjørner, hvor lyset ikke altid er optimalt.

Med sin kompakte størrelse og sit ergonomiske design ligger Dremel Micro godt i hånden og er et ideelt stykke værktøj til tidskrævende opgaver.

Maskinen har et integreret 7,2 V Li-ion-batteri, og hastigheden kan justeres efter behov fra 5.000 til 28.000 omdrejninger i minuttet. Derfor kan Dremel Micro både anvendes til arbejdsopgaver i træ, plastik eller metal og klarer nemt både skære-, slibe-, graverings- og poleringsopgaver.