Abonnementsartikel

De franske hestetrailere af mærket Cheval Liberté er gennem de seneste mange år blevet importeret til Danmark, Norge, Sverige og Island af vestjyske Hans-Jørgen Kristiansen. Han har brugt mange kræfter på at opbygge et forhandlernet samt eksportdelen til de øvrige nordiske lande, og nu mener han, at det er tid til, at nye kræfter kommer til.

- Man kan godt kalde det et generationsskifte, for jeg har solgt importen til min datter og hendes mand, fortæller Hans-Jørgen Kristiansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cheval Liberté vil således fremover blive importeret af Kate og Jesper Friis Kühlwein Poulsen, mens Hans-Jørgen Kristiansen vil koncentrere sig om at få mere liv i sit gamle, private firma.

- Jeg har hele tiden haft Midt Vest Trailers, hvor vi sælger trailere til både erhverv og private, men det har indtil nu knebet med at få tid til at passe det, siger han.

Midt Vest Trailers i Holstebro fortsætter som hovedforhandler af hestetrailere fra Cheval Liberté og Debon erhvervstrailere. Desuden har firmaet fået hovedforhandlingen for Midt- og Vestjylland af de danske Variant-trailere.

Ud over Hans-Jørgen Kristiansen er der to ansatte i firmaet, en kontormedarbejder samt en mekaniker på værkstedet.