Abonnementsartikel

Hos GM Elektro ved Bolderslev hviler man ikke på laurbærrene, men udvikler hele tiden nye ting.

Efter en solid succes med en gårdrive, der kan monteres på en havetraktor eller ATV, har GM Elektro således udviklet et skuffejern, der kan monteres på riveliften. Dermed kan man klare to arbejdsopgaver på en gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Skuffejernet monteres foran riveliften og kan vippes op uden brug af værktøj, forklarer indehaver af GM Elektro, Günther Matzen, og tilføjer:

- Man kan med to beslag montere en rivebom bagefter, som er lavet på den måde, at man let kan vippe rivebommen fra eller til, alt efter om man også vil bakke med skuffejernet. Men man kan også låse skuffejernet, hvis der kun skal rives.

Skuffejernet er fjederbelastet, som gør, at det følger terrænet bedre, end hvis det var fast. Derudover kan skæret vippes hver vej, som gør, at man også kan bakke med det.

Skuffejernet har en har en arbejdsbredde på en meter, og skæret på er lavet i slidstærkt Hardox 450-stål.

GM Elektro bygger sine river i to udgaver, en gårdrive med en bredde på 130 centimeter og en kirkegårdsrive med en bredde på 105 centimeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Riverne er ifølge Günther Matzen effektive, fordi de kan trykke med havetraktorens vægt. Han fremhæver også, at betjeningen er enkel og sker ved hjælp af en knap på instrumentpanelet.

GM Elektro fremstiller selv alle sine produkter i Danmark.