Abonnementsartikel

Når man er producent af sneslynger, kan man lige så godt bruge grundopbygningen fra sneslyngerne til at producere andre maskiner, som har redskabet monteret i front. Ud fra denne idé præsenterer MTD nu fejemaskinen Optima PS 700.

Den har en firetaktsmotor på 208 kubikcentimeter, der yder 5,4 hestekræfter. Den trækker en 70 centimeter bred fejekost både i vinter- og sommerperioder. Kostens fejevinkel kan reguleres fra førerens plads bag maskinen ved hjælp af et håndtag.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Maskinen er udstyret med tre positioner i form af venstre, midt eller højre, så alle fejeretninger er dækket. Dermed bliver fejningen så effektiv og tidsbesparende.

Mange gear

Fejemaskinen er monteret med træk på de 13 tommer brede luftgummihjul og har fem fremadgående samt to bakgear.

Hvis fejemaskinen skal bruges til snerydning, kræves en mindre hastighed end ved almindelig fejning. De mange gear gør, at forskellige arbejdsopgaver bliver dækket godt ind.

Fejemaskinen er monteret med et flydende ophængt fejeaggregat med højdeindstillelige pivoterende støttehjul, som følger overfladen for det bedste resultat.

Med fejemaskinen følger en støvdeflektor, som kan af- og påmonteres i toppen af kosten. Denne støvdeflektor sørger for at tørt skidt og sand ikke kun flyver op i luften, men bliver styret ned foran kosten, så materialet bliver lettere at kontrollere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Støvdeflektoren kan let afmonteres, når maskinen skal bruges til at fjerne sne og blade.

Fejemaskinen kan udstyres med ekstraudstyr i form af en kraftig opsamlerbeholder med støttehjul eller dozerblad med slidskær. Disse tilbehør af- og påmonteres ved at placere udstyret over to tapper, hvorefter de er klar til brug.jf