Abonnementsartikel

Eva Solo Gravity-serien, som blev lanceret i efteråret 2013, får nu tre nye skud på stammen - nemlig en stegepande på 24 centimeter, en gryde på 6,5 liter og et nyt piskeris, der lanceres i to størrelser.

Gravity-stegepanderne har Slip-Let-belægning, så der bruges mindre fedtstof, fordi maden slipper let. Stegepandens håndtag er af silikone, så grebene ikke bliver varme ved anvendelse og er altid behagelige at holde om. Stegepanderne kan anvendes på alle varmekilder, inklusiv induktion, og tåler maskinopvask.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stegepanderne med Slip-Let-belægning er PFOA-fri, hvilket vil sige det kemiske stof, som tidligere blev brugt ved fremstilling af Teflon-belægning af blandt andet kogegrej. PFOA kan afgive sundhedsskadelige stoffer.

Stor gryde

Efterår og vinter står menuen blandt andet på suppe og gryderetter, og her kommer den store nye Gravity-gryde på 6,5 liter til sin ret.

Alle grydelåg i Gravity-serien kan placeres på kanten af gryden, så man slipper for suppe, sauce og vand på bordet. Lågene har glasrude og indbygget dampventil samt integreret si, som gør det nemt at hælde vand fra.

Piskeris med silikone

Gravity-piskeriset kan hænge på siden af Gravity-gryder og stegepander, så man undgår pletter på bordet under madlavningen. Piskeriset er særligt velegnet til gryder og stegepander med belægning, fordi selve riset er silikonebelagt og derfor ikke skader belægningen.jf