Abonnementsartikel

Et nyt, smart design og flere muligheder for brugerne er blandt de store nyheder, når det nye www.fritidsmarkedet.dk ser dagens lys den 21. januar 2015.

Ved designet af hjemmesiden er der udover en lettere skrifttype specielt lagt vægt på, at den skal være nem og overskuelig at finde rundt på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig kan man nu tage Fritidsmarkedet med overalt, idet avisen kan læses i en mobilvenlig version samt på tablets.

Men især skal den nye gratis handelsplads Loppemarkedet nævnes. Handel mellem private vil nemlig fremover være en mulighed på www.fritidsmarkedet.dk under fanebladet Loppemarkedet, som kan ses på menuen på forsiden.

Sælg dine lopper

Har du et værktøj, en maskine eller noget køkkengrej, som du gerne vil af med, kan du sikkert finde en køber på Loppemarkedet. Og omvendt vil der være mulighed for at finde ting, som du netop står og mangler. Ambitionen er, at stort set alt, hvad Fritidsmarkedets læsere er interesseret i, skal kunne findes på Loppemarkedet.

Foreløbig er der 18 forskellige kategorier i Loppemarkedet, men flere kan komme til, hvis brugerne ønsker det. Forslag til kategorier sendes til support@fbg.dk.

Eksempelvis hedder en af kategorierne Stumpemarkedet. Her kan folk med en fælles interesse eller hobby mødes og udveksle ting.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For at benytte sig af Loppemarkedet skal man oprette sig som bruger på hjemmesiden. Det er ganske gratis både at oprette sig som bruger og at benytte Loppemarkedet. Fritidsmarkedet håber naturligvis, at rigtig mange vil benytte sig af denne service, så den bliver familien Danmarks foretrukne markedsplads.

Kig ind på hjemmesiden, ryd op i garagen, stalden, loftet, værkstedet og i alle gemmerne. Tag et par billeder, og sæt dem ind på Loppemarkedet på www.fritidsmarkedet.dk.

Velkommen til navne

Af andre nyheder på hjemmesiden kan nævnes, at www.fritidsmarkedet.dk nu også bringer nyt om navne. Virksomheder kan nu indsende nyt om runde fødselsdage, nyansættelser og jubilæer på vores hjemmeside.

Frem med arrangementerne

Arrangementskalenderen er ligesom tidligere en opslagstavle for foreninger og virksomheder, der ønsker at gøre opmærksom på kommende aktiviteter. Benyt den gratis reklame, der er i at lægge åbent hus, receptioner, udstillinger, messer og så videre på arrangementskalenderen.

Konkurrencer

I den nye udgave vil der fortsat være konkurrencer, hvor man kan vinde redskaber, maskiner og andre fine ting. Her kan man deltage i fotokonkurrencer og tilmelde sig Fritidsmarkedets nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den kommende udgave er der en stærk motorsav til den dygtige amatørfotograf, der tager det flotteste billede af dyr her om vinteren. Og en saltspreder udloddes blandt de, der for nylig har tilmeldt sig Fritidsmarkedets nyhedsbrev.

Kig ind på www.fritidsmarkedet.dk, og se de igangværende konkurrencer under fanebladet "Konkurrencer".