Abonnementsartikel

Den fjerde udgave af landbrugsmessen NutriFair i MESSE C Fredericia sluttede torsdag aften. Det samlede besøgstal for de to dage landede på 4.128 fagfolk, hvilket arrangørerne betegner som tilfredsstillende.

- Jeg er meget glad for opbakningen både på udstiller- og besøgsside. Vi er et spejl af branchen, og det giver sig selv, at der ikke slås besøgsrekorder i en situation, hvor dele af erhvervet har det så svært, konstaterer Grete Højgaard, adm. direktør i MESSE C.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For knap fem år siden blev vi kontaktet af folk fra branchen, som havde behov for at finde et sted, der kunne danne rammen om en årligt tilbagevende messe. Vi var med på idéen, og her efter fjerde messe er jeg stadigvæk overbevist om, at det var en rigtig beslutning. Nutrifair giver mening, fordi her mødes branchen i øjenhøjde, og det er præcis den slags arrangementer, vi allerhelst vil lægge ramme til.

- Når vi lige har pustet ud, går vi i gang med at planlægge fem års fødselsdagsudgaven af messen, som afholdes den 20.-21. januar 2016, siger direktøren, som allerede nu kan glæde sig over de første gentegninger fra udstillere.