Abonnementsartikel

Mens vi venter på foråret, afholder Dansk Limousine Forening traditionen tro åbent hus i en række limousinebesætninger fordelt over hele landet. I alt 12 besætninger slår denne gang stalddørene op for besøgende.

Ifølge Dansk Limousine Forening afholdes arrangementet over to dage. Det giver ekstra muligheder for de besøgende, som dermed kan nå at stifte bekendtskab med besætninger i flere områder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I Midtjylland og på Fyn åbnes stalddørene lørdag den 31. januar 2015 fra klokken 10 til 16, og i Nordjylland, Sydjylland samt på Sjælland sker det lørdag den 7. februar 2015 klokken 10-16.

Inspiration og erfaringer

Ved åbent hus-arrangementerne kan landmænd hente inspiration og udveksle erfaringer i stor stil, for ikke to besætninger er ens, og limousinehold kan gribes an på mange måder. Der er noget at komme efter både for dem, som søger inspiration til arbejdet med dyrene i dagligdagen, for dem som ønsker inspiration til avlsarbejde eller byggeri, og for dem som overvejer at starte med limousiner helt fra bunden.

Forbrugere er også meget velkomne til at kigge ind hos limousinerne, så de med egne øjne kan se, hvordan dyrene trives og nyder tilværelsen i deres vinterresidens. Synet af veltilpasse og kødfulde limousiner kan forhåbentlig inspirere de besøgende forbrugere til at vælge limousinekød næste gang, de skal købe oksekød.

Navne og adresser på åbent hus-værterne samt en præsentation af besætningerne kan ses på Dansk Limousineforenings hjemmeside.