Abonnementsartikel

Der kan være store omkostninger for den enkelte landmand at misse en EU-ansøgning. LMO inviterer derfor mindre jordbrugere med under 10 hektar til EU-Café. Her kan man bare dukke op, få en snak og hurtigt få lavet ansøgningen om enkeltbetaling.

- Vi inviterer landmændene ind til os, så vi kan hjælpe med at lave ansøgning om enkeltbetaling. Reglerne er indviklede, og det kan være svært selv at hitte rundt i det hele. På denne måde sikrer vi, at ansøgningerne bliver lavet korrekt, og at landmanden får søgt om det, som han har krav på, siger Lars-Ejler Hansen, chef for Planteavl i LMO, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når landmændene kommer ind i LMO-huset, er der konsulenter til rådighed, som laver deres ansøgning. Prisen er 1.250 kroner med et tillæg på 500 kroner ved MVJ-tilskud og ved ansøgning om enkeltbetaling til skovrejsning.

LMO's EU-Cafe foregår følgende tre fredage: 27. marts, 10. april og 17. april på LMO's adresser Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens, Asmildklostervej 11, 8800 Viborg og Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup.

Alle tre steder står dørene åbne fra klokken 13 til 17, og LMO er vært ved en forfriskning til de fremmødte. Husk at medbringe NemID.