Abonnementsartikel

Den nye, fleksible Eligo køkkenvask fra Intra kan opdeles i flere rum og samtidig give plads til skyllekurv, bestikkurv og skærebræt.

Vaske med flere rum i forskellige størrelser er ingen nyhed, men nu kan der for første gang frit ændres på rummenes størrelse med den fleksible skillevæg. Den sættes ned i vasken efter eget valg, lukker vandtæt til med sin silikonekant og kan let flyttes eller tages op igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er enkelt og praktisk, når forskellige ting skal klares på samme tid: Grønsager der skylles, drypper af og gøres klar. Gryder, pander og redskaber, som skal gøres rene. Kød og andet, der skal skæres ud.

Vaskens prisbelønnede design betyder, at man kan vælge en så stor kumme, at der er god plads til for eksempel en bradepande, og samtidig have fordelene ved at arbejde med flere rum.

Flere nye detaljer

Eligo er særlig nem at rengøre, fordi de runde hjørner er formgivet mere skråt end andre køkkenvaske. Så det er let at få alt op.

Skærebrættet kan foldes på midten og dermed have to størrelser, når det placeres på vasken. Samtidig er der flere elektronisk styrede funktioner med touchknapper, blandt andet til at åbne og lukke afløbet og frigøre risten over det. Med sin silikonekant er risten en handy skraber og opsamler.

En ny touchfunktion åbner/lukker for vandet til opvaskemaskinen, hvilket er et krav i flere lande og giver ekstra sikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye vask, der har modtaget Interior Innovation Award 2015 af German Design Council, fås i fire versioner.