Abonnementsartikel

Kobber ser ud til vende tilbage til sine rødder i køkkenet, for nu ses det gyldenrøde metal i designerkøkkener, hvor kpbber bliver brugt til køkkengrej, køkkenvask og udstyr til servering. Desuden bruges kobber til selve indretningen med blandt andet lamper.

Køkkenproducenten Küppersbusch følger op på denne trend med en ny hvidevareserie, hvor sort og hvid er kombineret med kobber. De rødlige nuancer med den varme glød bryder med det kølige stål, der ellers har præget køkkener i en årrække.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Især det helt blanke kobber har været et populært indslag i mange danske køkkener for år tilbage. Designet fra Küppersbusch viser nye måder at arbejde med metallet på, så overfladerne udstråler noget mere stilfuldt.

- Vi tror kobber bliver kult i køkkenet, fordi det skaber et smukt og stærkt blikfang, spår Anette Aarup fra EICO, som markedsfører Küppersbusch i Danmark.

- Samtidig er forbrugerne åbne for at vælge en stil, der skiller sig ud. Der er virkelig "wow" i den nye hvidevare-serie. Kobber på fronten er en ægte fornyelse og ser elegant ud sammen med både hvid og sort, tilføjer Anette Aarup.

Den nye kollektion fra Küppersbusch omfatter udover kogeenheder og emfang også ovne, dampovne, varmeskuffer og kaffemaskiner til indbygning, samt køl og frys.