Abonnementsartikel

Nye og kendte profiler inden for ridesporten sætter over tre dage fokus på, hvordan vi fremmer hestens trivsel i hverdagen. Igennem flere år har det for mange besøgende på Hest & Rytter i Herning været en fast tradition at få ny viden og inspiration til de gratis hestevelfærds-foredrag, som afvikles under messen.

I år præsenteres foredragsrækken af Dansk Hesteforsikring, der som hovedsponsor tilbyder alle besøgende at få ny viden om træning, uddannelse og hverdagens hestehold, formidlet af fagfolk og eksperter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som forsikringsselskab ser vi rigtig mange skader og sygdomme, som muligvis kunne være forebygget med en anden træning eller behandling i hverdagen. Derfor vil vi også meget gerne støtte vidensdeling-centret omkring hestevelfærd og hestehold i hverdagen, fortæller Merete Leth fra Dansk Hesteforsikring.

Partnerskab med hesten

Årets program byder på trivsel og velfærd, belyst fra helt nye vinkler, således at man kan få ny indsigt i træning, indsigt i, hvad hesten tænker og mærker, en indsigt i, hvor stor biddets betydning har og, ikke mindst, hvordan man kan fremme partnerskabet med hesten i hverdagen.

Udover spændende fagfolk og eksperter kan man også til hvert foredrag deltage i lodtrækningen om flotte præmier fra Nathalie Horse Care & Fashion og Dansk Hesteforsikring.

- Interessen for foredragene er støt vokset år for år, og vi er glade for den store opbakning fra såvel foredragsholdere som fra besøgende, der benytter muligheden for at gæste auditoriet på førstesalen i hovedbygningen og opleve nogle af sportens største eksperter på tætteste hold, fortæller projektchef Anders Ladefoged, fra MCH Messecenter Herning.