Abonnementsartikel

Nu kan vinduerne pudses på ingen tid uden at efterlade striber eller dråber. Det sker med den nye, batteridrevne Nilfisk Smart Vinduesvasker.

Metoden er ifølge producenten enkel og effektiv. Man sprayer rengøringsmiddel på, og så gør Smarts mikrofiberklud rent helt i bund. Når vinduesvaskeren derpå trækkes fra top til bund, opsuges al snavset væske og opsamles i en beholder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Resultatet er helt rene vinduer uden striber og våde vindueskarme. Lithium-batteriet gør det nemt at bruge maskinen overalt, også til at rengøre andre glasflader, spejle og fliser. Smart vinduesvaskeren kører 25 minutter på en opladning og har en skraber på 28 centimeters bredde.

Holde i én hånd

Det ergonomiske design og vægten på blot 585 gram gør det let at holde maskinen i én hånd, og arbejdet med at pudse vinduerne lettes yderligere af bælteclipsen, hvor man på skift kan placere sin sprayflaske med rengøringsmiddel og Smart vindues-vaskeren.

Til vinduer med små ruder fås en mindre skraber på 17 centimeter som ekstraudstyr. Sidder vinduerne højt placeret, kan man købe et teleskop-forlængerskaft til vinduesvaskeren. Skaftet kan trækkes ud i en længde på mellem 100 og 180 centimeter.