Abonnementsartikel

Efter seks år som hovedsponsor ved Dansk Varmblods hingstekåring har Falck besluttet at fortsætte samarbejdet ved at forlænge kontrakten med tre år.

- Det er populært at være hovedsponsor for Dansk Varmblods Hingstekåring, og derfor er der rift om det, fortæller sekretariatschef i Dansk Varmblod, Casper Cassøe, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når Dansk Varmblod næste år går i Jyske Bank Boxen med hingstekåringen, så går Falck med, fordi det giver en god værdi at støtte det gigantiske multi-arrangement. Her er Falck nemlig synlig med stande og førstehjælpsteam og markedsfører sig igennem gallashowet.

- Vores kunder synes, at det er en sjov og anderledes oplevelse at være til hingstekåring og gallashow - også selv om de ikke har forstand på heste. Ingen andre kan lave et kåringsarrangement så stort som Dansk Varmblods hingstekåring, der er et shoppingmekka og vigtigt udstillingsvindue for mange virksomheder. Derfor ser vi frem til at være med, når hingstekåringen flytter ind i Boxen, siger Laura Rindom fra Falck.

De seneste år har Falck været repræsenteret ved hingstekåringen med en paramediciner og en dyreambulance. Heldigvis har der ikke været behov for dyreambulancen, men paramedicineren har haft en del at se til.

- Det er vigtigt for os at kunne være til hjælp, når der er så mange mennesker og dyr til stede under hingstekåringen, siger Laura Rindom.