Abonnementsartikel

Vitality-serien fra Bayer Garden er en ny og innovativ gødning, som indeholder en lang række næringsstoffer, der sikrer op mod 50 procent flere blomster og mere smagfulde frugter og grøntsager, som desuden indeholder flere antioxidanter.

Hemmeligheden bag de innovative produkter i serien er den såkaldte "Activator Effekt", som påvirker plantens indre drivkraft. Det betyder, at planten kan frigive sit fulde potentiale takket være en kombination af aktive ingredienser.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med "Activator Effekten" opnås ifølge Bayer Garden udover flere frugter også mere farverige blomster og en stor modstandsdygtighed over for temperaturudsving.

Tre trin til det bedste resultat

Vitality-serien består af et komplet sortiment af produkter til både indendørs og udendørs brug, der tager hånd om både blomster, planter, frugter og grøntsager. Det er enkelt at anvende, og det bedste resultat opnås, hvis hele sortimentet anvendes i tre trin.

I første trin kickstartes væksten med produktet TopStart, som sørger for at skabe en sundere plante med stærkere og dobbelt så mange rødder.

I andet trin anvendes TopGrowth, som tilfører et boost til plantevæksten og fremmer udviklingen af flere blomster samt flere frugter og grøntsager.

I tredje og sidste trin anvendes TopBloom, der sikrer længere blomstring og stærkere farver og duft eller TopTaste, som giver frugter og grøntsager mere smag og sødme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjælper planten

Som et led i denne nye serie af produkter lancerer Bayer Garden også produktet TopFit, som hjælper planten med at komme sig hurtigere, hvis den har været udsat for ekstreme forhold som for eksempel kulde eller tørke.

Udover at få planten til at komme sig hurtigere, fremmer produktet også væksten. TopFit kan anvendes hele året og i alle faserne af tretrins programmet.

Det er videnskabeligt bevist, at Vitality-serien giver planter de mest optimale vækstbetingelser. Læs mere på Bayer Gardens hjemmeside.