Abonnementsartikel

For et års tid siden manglede den franske trailerproducent Cheval Liberté en forhandler på Sjælland, der kunne yde høj kvalitet og god service. Det blev startskuddet til Østergaard TrailerCenter, der ligger på Østre Vindingevej 170 ved Roskilde.

Ejeren af det nye trailerfirma er Karsten Jakobsen, der udover at være landmand også er aktiv rytter. Han kender derfor de behov, man har, og de udfordringer man møder i forbindelse af køb af trailer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karsten Jacobsen havde pladsen og lysten, da han fik muligheden for at kaste sig ud i at blive forhandler af trailere fra Cheval Liberté og Debon - mærker, der er kendt for flot design, høj kvalitet, komfort og sikkerhed for både hest og rytter.

Tre mærker

I efteråret 2014 blev sortimentet udvidet med mærket Variant, så nu tilbydes der også trailere til hobby, hus og have samt professionelle. Fælles for alle tre mærker er, at de er kendt for høj kvalitet, komfort og sikkerhed. Hele sortimentet fra de tre kan hentes hjem til Østergaard Trailercenter, som også tilbyder service, reparation og finansiering af trailere.

Østergaard Trailercenter udstiller blandt andet på Roskilde Dyrskue i juni og Store Hestedag til september.