Abonnementsartikel

Fredag den 27. marts skyder Danske Anlægsgartnere konkurrencen "Danmarks grimmeste have" i gang og inviterer derfor danske haveejere til at lægge et billede af deres grimme have på Danske Anlægsgartneres facebookprofil frem til den 8. april.

Fagkonsulent i Danske Anlægsgartnere, Kim Tang, ser frem til at kigge nærmere på de forhåbentligt mange grimme haver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Haven er faktisk det sted, hvor de fleste af os får vores naturoplevelser. Men hvis haven ligner noget, der er løgn, så får man heller ikke gavn af haven som det fristed, de fleste har brug for i en stresset hverdag. Og det vil vi gerne sætte fokus på, lyder det fra Kim Tang.

Præmie med jord under neglene

Vinderen af "Danmarks grimmeste have" løber ikke blot med titlens tvivlsomme ære, men vil også få besøg af en af Danske Anlægsgartneres garantisikrede anlægsgartnermestre, som sammen med beboerne vil finde frem til, hvordan haven bedst kan forvandles. Derefter vil to anlægsgartnere arbejde gratis i en hel dag, 2 x 7,5 timer, i haven.

- Det skal siges, at de fleste haveejere bliver overraskede over, hvor langt to effektive fagfolk kan nå på blot en enkelt dag, understreger Kim Tang.

Læs mere på Danske Anlægsgartneres hjemmeside og følg konkurrencen på Danske Anlægsgartneres facebookside.