Abonnementsartikel

Haven byder på uendelige muligheder - det handler blot om, hvad man vil skabe plads til. Svenske JABO tilbyder en serie fleksible løsninger inden for annekser, redskabsskure og udhuse, som fremstilles på egen træfabrik i Västergötland.

I 2015 giver JABO kunden større muligheder for at skræddersy et mere personligt anneks med JABO Flex med størrelser fra 10 til 25 kvadratmeter. JABO Flex er modulopbygget, hvor kunden kan udskifte et valgfrit antal vægmoduler i basissættet med Flex-seriens mange forskellige dør- og vinduesmoduler i forskellige udførelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Modulerne kan flyttes rundt, tilføjes og udskiftes efter kundens ønske. Det gør det nemt at tilpasse annekset efter behov og stil.

Der findes også flere praktiske og flotte tilføjelsesmuligheder at vælge imellem, såsom isolering, skydedørspartier og en hyggelig veranda.

JABO har bygget annekser og udhuse i 50 år, og i dag er virksomheden efter eget udsagn føren-de inden for fremstilling af annekser og er samtidigt Sveriges førende producent af træprodukter til haven.jf