Abonnementsartikel

En træterrasse kan med tiden få en trist grågrøn overflade af alger og mos, og de fleste husejere hiver derfor fra tid til anden gulvskrubben frem for at rengøre terrassen.

Denne lille arbejdsindsats giver hurtigt terrassen et meget smukkere udseende, hvor træets åretegninger igen bliver synlige. Men ifølge Trip Trap WoodCare er der ikke kun en visuel gevinst ved arbejdet. Der er også store praktiske sidegevinster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En træoverflade, der er dækket med alger og mos, kan nemlig i fugtigt vejr blive ekstremt glat og farlig at gå på. Denne forøgede risiko for faldulykker elimineres med rengøringen. Et andet problem ved en beskidt terrasse er, at laget af alger og mos kan holde på fugten. Dette er skadeligt for træet i det lange løb og øger risikoen for svamp og råd.

Fjerner snavs og begroninger

Trip Trap WoodCare anbefaler, at man anvender Trip Trap Møbel- og Terrasserens som rensemiddel til rengøringen. Den opløser og fjerner effektivt alle former for snavs og begroninger på træet, og den er ikke skadelig for blomsterne og planterne omkring terrassen.

Rengøringen skaber ydermere de optimale betingelser for en eventuel efterfølgende pleje og beskyttelse af træet. Ifølge Trip Trap WoodCare kræver en vellykket oliebehandling nemlig, at træet både er tørt og rent, inden olien påføres. Til selve olieringen anbefales Trip Trap Terrasseolie Eksklusiv.

Den adskiller sig fra andre kendte træolier ved at have et indbygget UV-filter, som beskytter træet mod solens ultraviolette stråler, og ved at have en helt speciel konsistens, der gør den meget let at arbejde med og sikrer, at den ikke drypper. Olien styrker træet indefra og giver det en stærk og vandafvisende overflade.