Abonnementsartikel

Herefordforeningen besluttede på sin generalforsamling forleden at udvide bestyrelsen fra fem til syv medlemmer. Det fremgår af en meddelelse fra Herefordforeningen. Ifølge foreningen sker udvidelsen med henblik på at kunne løse foreningens opgaver på en billig og effektiv måde.

Generalforsamlingen genvalgte hele den tidligere bestyrelses fem medlemmer, Ove Engberg, Per W. Kristensen, Jørn Bloch, Heine Slyk Søe og Mikkel Christiansen. Som nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt Keld Balle og Carsten Møjbæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Keld Balle som formand og Ove Engberg som næstformand. Carsten Møjbæk bliver økonomiansvarlig, mens Jørn Bloch får ansvaret for hjemmesiden. Aase Ingerslev bliver sekretær for bestyrelsen.

Heine Slyk Søe og Per W. Kristensen indtræder i avlsudvalget, som får Ib Ravn som formand. Øvrige avlsudvalgsmedlemmer er Kaj Jespersen og Vagn Hansen. Jørgen Skov Nielsen er tilknyttet avlsudvalget som konsulent. Ove Engberg bliver formand for kommunikationsudvalget og vil varetage opgaven som redaktør for medlemsbladet. Mikkel Christiansen er formand for udvalget for afsætning og koordinerer desuden kontakten til klubberne. Ansvaret for kontakten til Hereford Ungdom varetages fremover af Per W. Kristensen og Mikkel Christiansen.