Abonnementsartikel

Mosknive monteret på plæneklippere er populære, men hvis man ikke er påpasselig, vil man kunne skade både plæneklipper og græsplæne. Men nu præsenterer MTD et skånsomt alternativ, nemlig den nye Power Rake moskniv, som ikke kun er mere skånsom mod både plæneklipper og græsplæne, men som adskiller sig fra andre mosknive, da den ikke skal af- og påmonteres, hver gang den skal bruges.

Power Rake er en traditionel 3-i-1 kniv, som kan bruges til at bioklippe, sideudkaste og opsamle græsset. Det smarte ved denne moskniv er, at man ganske enkelt har monteret stykker af kraftig polymersnøre i huller på enden af kniven. Dermed kan den bruges til mere end blot plæneluftning og fjernelse af mos.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

River plænen

Bruges kniven monteret med polymersnøre og i højeste klippehøjde på plæneklipperen, vil moskniven kunne bruges til at rive græsplænen for løv og lignende. Samtidig har kniven kraft nok til bioklippe materialet eller kaste det op i opsamleren.

Indstilles plæneklipperen i den midterste højdeindstilling, så polymersnørerne er knap en centimeter fra jorden, vil Power Rake fjerne det meste af skidtet mellem græsstråene, hvilket giver mere luft til det bestående græs.

Indstiller man plæneklipperens højde, så polymersnørene er i kontakt med jorden, vil moskniven en fjerne alt mos og samtidig klargøre græsplænen til gensåning.

Almindelig græsklipning

Efter brug kan polymersnørene nemt pilles af og efterfølgende kan Power Rake bruges som kniv til almindelig græsklipning. Kniven kan let ændres til moskniv ved at montere 4,3 millimeter tykke polymersnører med en længde på 10-11 centimeter. Denne polymersnøre findes som tilvalg.

Power Rake findes i to varianter: En 485 millimeter lang kniv til en klippebredde på 48 til 51 centimeter og en 535 millimeter lang kniv til en klippebredde på 53 til 55 centimeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Poweer Rake leveres med et universal monteringsskiver, så moskniven kan monteres på de fleste plæneklippere med en klippebredde fra 48 centimeter og bredere. Power Rake forhandles af MTD's landsdækkende forhandlernet.