Abonnementsartikel

At købe nye vinduer til sit hus er ikke som at købe nyt tøj til klædeskabet eller nye hynder til havemøblerne. Nye vinduer er en langtidsinvestering, som kræver omtanke. Det kan derfor være en vanskelig beslutning, fordi det er svært at forestille sig, hvilke vinduer der passer bedst ud fra de forskellige eksempler.

Problemet er velkendt i branchen, og derfor er KPK Døre & Vinduer nu kommet på banen med et online prøverum, en vindues-app, der skal gøre lettere at vælge den perfekte vinduesløsning, inden håndværkerne kontaktes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bedste løsning

- Formålet med vores online prøverum er at inspirere og hjælpe boligejere til at finde den bedste vinduesløsning. Prøverummet gør det let at vælge de vinduesmodeller og -farver, som passer bedst til det enkelte hus, fortæller Piet Hyldahl, salgs- og marketingschef hos KPK Døre & Vinduer, og fortsætter:

- Værktøjet kan på en let, gratis og tidsbesparende måde give boligejeren et realistisk billede af det endelige resultat. På den måde får man et bedre beslutningsgrundlag før mødet med håndværkeren, og det er der mange, som drager nytte af.

Forsøge sig frem

Det visuelle værktøj er simpelt. Det eneste, man skal gøre, er at uploade et billede af huset, indramme husets facade, angive målene, og så kan man ellers forsøge sig frem med forskellige modeller, størrelser og farver.

Det online prøverum kan anvendes både som app og på en computer. Se prøverummet her eller hent app'en ved at søge efter "KPK prøverum".