Abonnementsartikel

Sjap og sne, regn og mudder: Der er ingen tvivl om, at det nordiske vejr sætter sine ukærkomne spor på boligen, hvilket ofte gør det svært for den travle boligejer at holde hjemmet rent. Derfor er den danske leverandør af VVS- og badeværelsesløsninger unidrain nu klar med en lige dele brugervenlig og æstetisk verdensnyhed, der hjælper med at holde huset rent for snavs og skidt: Det intelligente måttesystem MatLine.

Systemet fjerner ifølge producenten effektivt skidt, småsten og grus fra fodsålerne og leder vand væk fra trædefladen og ned i trævlesien og afløbet nedenunder. Måtten er omsluttet af en slank stålramme, som er støbt ned i gulvet, hvilket forhindrer den i at rutsje rundt. Den kan installeres i alle hustyper og gulvkonstruktioner med fliser og fås enten med slidstærk gummibelægning eller UV- og kemikalieresistente nylonbørster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Form og funktion

Udover at være særligt velegnet til den skandinaviske bolig, som året rundt påvirkes af vejrmæssige udfordringer, afspejler MatLine ifølge unidrains direktør Peter Secher også en prisvindende nordisk designstil.

- MatLine er form og funktion i bedste designforening. Det betyder ikke mindst, at systemet udover at modvirke snavs og tilføre bryggerset et raffineret, elegant look, også er ekstremt brugervenligt. Tag nu rengøring og vedligehold: Det eneste, du behøver, er at løfte måtten op og skylle over med vand eller støvsuge. Nemmere bliver det ikke, fastslår direktøren.