Abonnementsartikel

Kim Pedersen har siden 2004 haft sin Avant 520+ med teleskoparm, og den er han stadig lige så glad for, som da han købte den for 10-11 år siden. Og han har ikke fortrudt på noget tidspunkt:

- Det er en uundværlig maskine, som klarer alle de hårde opgaver og fungerer som en ekstra hjælpende hånd. Jeg vil bestemt ikke være den foruden, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange forskellige redskaber

Gennem tiden har Kim Pedersen erhvervet sig over 20 forskellige redskaber til minilæsseren, og den store redskabsbeholdning tæller blandt andet en sprøjte til ukrudt, planeringsaggregat, stubbor, skovl med overfald, gårdrive, wirespil, græsklipper med opsamler, kantskærer, fræser, stennedlægger, tiltadapter, containerskovl og mange flere.

- Avanten gør det ud for en halv mand, og når man ser på de 10-11 år, hvor jeg har haft maskinen, så er det en utrolig god investering - maskinens pris svarer cirka til det samme som én mands årsløn, så fordelt på 10 år er Avanten helt klart den billigste løsning, fortæller Kim Pedersen.

Pålidelig arbejdskraft

Hos AK Total bliver Avant 520+ minilæsseren brugt til alverdens opgaver og har gennem tiden været med til diverse nybyggerier og tilbygningsopgaver, anlæg af kommunale legepladser, private anlægsopgaver og skovbrug.

Minilæsseren bliver brugt til at fragte døre og vinduer, køre fliser til og rette af, udgravning af sokkel, når rendegraveren ikke kan komme tæt nok på, græsklipning, anlæg af græsplæne og meget mere.

- Det er en pålidelig maskine, som jeg gennem tiden kun har været på værkstedet med ved det årlige serviceeftersyn - og så har der været nogle småting såsom sliddele, der jo naturligt slides ned med tiden, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AK Total har base i Tjele mellem Viborg og Randers og beskæftiger dagligt to mand fast samt hyrer folk ind alt efter arbejdets art. Virksomheden har eksisteret siden 1971 og er i dag et totalentreprise-firma, ejet af Kim Pedersen, der tiltrådte firmaet i 1997.