Abonnementsartikel

Den 30. maj indvies tre nye undervandsstier i Middelfart ved Lillebælt, og samtidig er seks spritnye dykkerferietilbud klar.

De tre nye undervandsstier langs to større stenrev er 50 meter lange og tilgængelige året rundt. Den ene er velegnet til flaskedyk for begyndere, den anden har en dybde på 20 meter og er målrettet erfarne flaskedykkere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Begge stier er udstyret med en række info-skilte, der fortæller om oplevelser undervands. Om tangsprællen med antifryse-proteiner i blodet og ålekvabben, der føder op til 300 levende unger. Om buskhovedet, der gemmer sig i huler på revet, og om sønelliken der jager med "bue og pil". For nybegyndere åbner en snorkelsti, der indbyder til opdagelser i livet under vandet.

Ferieresort, camping eller hotel

Uanset om man har hang til gourmet, Bed & Breakfast eller campingliv med skov og strand som nærmeste nabo, har Middelfart ved Lillebælt attraktive tilbud.

Diving Denmark Lillebælt tilbyder seks forskellige dykkerferietilbud, hvor sidste skud på stammen er et ophold på Middelfart Ferieresort.

Resortet rummer 120 huse med plads til seks personer og er udstyret med skyllefaciliteter, tørrerum til dykkerudstyr og egen luftfyldestation.

Gode faciliteter

Naturens gavmildhed suppleres af luftfyldestationer og andre faciliteter, der lever op til kræsne dykkerturisters forventninger. Desuden står erfarne instruktører fra Fyns Dykkercenter klar til at hjælpe med udstyr, uddannelse og certifikater og tager gerne dykkere med på prøvedyk og guidede ture i båd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fakta:

Lillebælt er smalt og dybt. Det smalleste sted er blot en kilometer bredt. Dybden er et sted helt ned til 80 meter.

Diving Denmark er et samarbejde mellem Lillebælt og det sydfynske Øhav. Lillebælt er kendt for sine naturdyk- strøm- og dybdedyk, mens Det sydfynske Øhav har mange gode vragdyk, herunder dyk på færgen Ærøsund.

Bridgewalking på den gamle bro over Lillebælt er et spritnyt tilbud til turister, der vil til tops med en guide og vandre på broens "tag" i 60 meters højde.

Læs mere om oplevelserne ved Lillebælt på visitmiddelfart.dk.