Abonnementsartikel

Måske får man ikke altid det, man ønsker sig, men hvis det handler om at få et vandingsanlæg til sin baneplaner, så er der gode muligheder hos PC Maskiner.

Her har smeden Preben Christensen på opfordring fra sine kunder nemlig udviklet et vandingssæt til sine traktortrukne baneplanere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Systemet består af en 12 volts elektrisk pumpe, der pumper vandet ud til dyserne. Vandmængden kan justeres ved pumpen, og dyserne kan placeres der, hvor man foretrækker det, siger Camilla Petersen, der er medhjælpende samlever i Skive-virksomheden.

Hun tilføjer, at vandingsprocessen giver en jævn vanding, der gør, at man undgår støv ved harvning af en indendørs bane, og samtidig er anlægget nemt at betjene.

Vandings sættet leveres med en tank på 300 liter og komplet med dysebom og el-pumpe.

- Ved at vi selv fremstiller baneplaneren, har det været vigtigt at tænke det nye tilbehør ind på en måde, så tidligere købere kan opdatere deres baneplanere. Sættet er derfor lavet sådan, at det nemt kan eftermonteres på vores tidligere solgte modeller, forklarer Camilla Petersen.

Vandingssættet blev vist første gang på Hest & Rytter i marts 2015, og Camilla Petersen oplyser, at der var stor interesse for vandingsanlægget på messen, og at fabrikationen nu er i fuld gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PC Maskiner udstiller blandt andet på Midtwest farmshow i Skive den 13. juni, hvor både vandingsanlægget og Spøttrup-hytten fremvises.