Abonnementsartikel

Med det nye Bosch FlexiClick-system bliver håndværkeren mere alsidig og kan arbejde præcist selv på trange steder. Systemet består af en 18 V akku-bore-/skruemaskine med fire forsatser, og forsatserne kan blive på maskinerne ved indstilling og justering.

GSR 18 V-EC FC2 Professional har en hex-bitholder, der kan bruges med standardbor. Den er den eneste skruemaskine i sin klasse, som har en låsefunktion af boret og en farvekode på forsatserne, der angiver, hvor de forskellige forsatser monteres.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Borepatronen GFA FC2 Professional har Auto-Lock-funktion, kan tage borebits op til 13 mm og muliggør præcisionsboring, hvor pladsen er trang: Inklusiv borepatronen har bore-/skruemaskinen en længde på kun 205 mm. Kantskruehovedet GEA FC2 Professional gør det muligt at skrue helt præcist tæt ved kanter. Den kan indstilles i 16 forskellige arbejdspositioner.

Vinkelborepatronen GWA FC2 Professional skruer om hjørner og er med en længde på 95 mm meget kompakt. Vinkelforsatsen kan hurtigt indstilles i 16 forskellige positioner. Med borehammerforsatsen GHA FC2 Professional transformeres bore-/skruemaskine til en SDS-plus-borehammer med en slagkraft på en joule. Hammermekanismen er integreret i forsatsen og kan derfor let bore i beton.