Abonnementsartikel

Forbrugerrådet Tænk har afsluttet årets test af plæneklippere på det danske marked og har på den baggrund givet hele fire John Deere plæneklippere bedømmelsen "Bedst i Test". Det oplyser John Deere.

For at komme i betragtning til denne udmærkelse skal klipperne gennemgå en række krævende test, hvor der fokuseres på brugervenlighed, manøvrering, justering, lydniveau, energiforbrug og holdbarhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

John Deere's RUN 46 og RUN 41 plæneklippere blev testet med særligt fokus på græsklipning, brugervenlighed og støj, og i den samlede bedømmelse blev RUN 46 kåret som "Bedst i Test" ud af 10 modeller, mens RUN 41 opnåede en 3. plads.

John Deere RUN 46 og RUN 41 er benzindrevne plæneklippere med en opsamlingskapacitet på 52 liter og en arbejdsbredde på henholdsvis 46 og 41 centimeter. De er udviklet af John Deere med særligt henblik på brugervenlighed og bekvemmelighed og den effektive opsamling sikrer, at plænen efterlades med en flot finish.

El-klippere i test

Forbrugerrådet Tænk har også testet elplæneklippere på samme fokusområder, og her deltog John Deere med modellerne R43EL og R40EL, som opnåede henholdsvis en 2. og en 4. plads. Begge udmærkede sig i en sådan grad, at de blev tildelt bedømmelsen "Bedst i Test".

De to John Deere elplæneklippere er udstyret med TurboStar klippesystem, som er kendetegnet ved det særligt lette klipperskjold, specialknivene af høj kvalitet samt den integrerede blæser, som sikrer en perfekt klipning og en effektiv opsamling.

Høj klippekvalitet

John Deeres R47VE i 2013 blev "Bedst i Test" i kategorien benzinplæneklippere. R47VE er en meget brugervenlig maskine med nøglestart og variabel hastighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den er udstyret med aluminiumsskjold og det gennemprøvede TurboStar klippesystem, som er garant for høj klippekvalitet og effektiv opsamling. Den har en arbejdsbredde på 47 centimeter.