Abonnementsartikel

Plænen foran Tivolis Hotel Nimb har været noget af en udfordring for Tivolis gartnere. Den skal stå grøn og frodig hele tiden, men det larmer at slå græs. Men det problem er nu løst ved, at Tivoli har ansat Husqvarnas robotplæneklipper Automower til at klippe plænen for Hotel Nimb.

- Tivolis have kræver megen pleje for at kunne opretholde den høje standard. Derfor er det nødvendigt for os at kunne arbejde, mens Tivoli er åben. Men vi ønsker jo ikke at genere havens gæster med støjende og lugtende havemaskiner. Den bekymring er væk nu, hvor vi kan bruge Husqvarnas batteriprodukter. De støjer ikke, er lettere at arbejde med for vores gartnere, og så er de tilmed langt mere miljøvenlige end tilsvarende benzinprodukter, fortæller havens chefgartner Tom Knudsen i en pressemeddelelse fra Husqvarna.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Vægter miljøet højt

Også hos Husqvarna er man tilfreds med det nye samarbejde, der forbinder nogle af Danmarks og Sveriges mest traditionsrige varemærker.

- Tivoli er en kvalitetsbevidst virksomhed, der vægter miljøet højt. Så vi ser det som et kvalitetsstempel af vores produkter, at Tivoli har valgt Husqvarnas produktportefølje til pleje af den smukke have. At Tivoli vælger batteriprodukter frem for de traditionelle benzindrevne maskiner bekræfter, at batteri kan det samme som benzin - og samtidig skåne miljøet, siger administrerende direktør for Husqvarna Danmark, Jakob B. Hansen om aftalen, der er den største af sin art for Husqvarna Danmark.