Abonnementsartikel

Når solens stråler begynder at varme i de lune forårsmåneder, titter myrerne frem fra sine skjul for at lede efter føde. Den første myre kan være meget sød, men når man pludselig er invaderet af myrer i sit hjem, vil man helst bare blive fri for dem.

Den sorte havemyre gæster ofte boligen henover foråret og sommeren - gerne i hobetal.Myrerne er flokdyr og hjælper hinanden. De har evnen til at efterlade spor, der viser vej til maden, så de øvrige myrer kan finde den samme fødekilde.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Man kan selv gøre en indsats for at blive myrerne kvit, hvor det vigtigste arbejde er at holde rent. Hvis man spilder eller efterlader krummer, finder myrerne hurtigt frem til dette sted. Sørg derfor for at støvsuge og tørre grundigt op.

Store kolonier

Myrer bor i flok i store kolonier, og for at bekæmpe dem skal man bruge et myremiddel, der fungerer helt nede i boet.

SpinoWay myrelokkedåse i A Green Way produktserie har netop denne egenskab. Myrerne anser lokkestoffet som mad og bringer det med ned i boet. I stedet for at benytte de traditionelle, kemisk fremstillede myrelokkedåser, indeholder SpinoWay myrelokkedåsen det organiske og naturligt forekommende middel Spinosad.

Ifølge producenten vil man i løbet af 24 timer mærke en betydelig nedgang af antallet af myregæster, og efter max. 48 timer vil myreplagen i dette område være væk.