Abonnementsartikel

Den nye luft-til-vand varmepumpe med All in One-modul fra Panasonic er for nylig blevet testet på Teknologisk Institut som den brancheførende i årseffektivitet, SCOP.

SCOP, Seasonal Coefficient Of Performance, danner udgangspunkt for europæiske minimumskrav og energimærkning for varmepumper og beskriver den gennemsnitlige årseffektivitet for varmepumper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Teknologisk Institituts testresultat er baseret på Panasonics T-CAP 9 kW luft-til-vand varmepumpe, som er testet med en ydelse på 9,29 KW ved -10 grader. Systemet fik branchens højeste SCOP på 4,84. Testresultaterne offentliggøres på Energistyrelsens varmepumpeliste i løbet af få uger.

Overholder alle krav

Varmepumperne på varmepumpelisten overholder alle lovkrav, og deres ydelse og effektivitet er bekræftet af Teknologisk Instituts uafhængige testlaboratorium. 15 af Panasonics luft-til-vand varmepumper er nu på listen, og det er derfor endnu mere fordelagtigt at skifte til miljøvenlig opvarmning.

Aquarea All in One tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt vand i hjemmet. Aquarea T-CAP er den eneste varmepumpe på markedet, som ikke taber kapacitet ned til -15 grader, hvilket sikrer den bedst mulige årsvirkningsgrad.

Den bedste varmekilde

En ny analyse fra statens transmissionsselskab Energinet.dk viser, at det samfundsøkonomisk vil være gavnligt at erstatte alle olie- og træpillefyr med varmepumper, som bruger el til opvarmning.

Panasonics Aquarea varmepumper giver bæredygtig opvarmning, som reducerer den årlige energiregning med 30 - 40 procent. Varmepumperne integreres nemt i de fleste varmeanlæg og er kompatible med andre energieffektive energikilder som for eksempel solpaneler.